Ние сме най-добрият избор, когато става дума за ВиК услуги София. Разполагаме с опитни и коректни водопроводчици, които ще се справят отлично с възложените от вас задачи.

Представляваме отличен професионален екип, на който може да се доверите без притеснение, без значение какъв точно ВиК проблем ви е изненадал. Правим всичко възможно нашите клиенти да остават доволни. Влагаме всички усилия, за да предоставим отлично съотношение между цена и качество.

Изпълняваме качествено ВиК ремонти и услуги по домовете в София и района. В това число влизат и запушванията, като за подобен тип проблем клиентите ни търсят относително често. Отпушваме запушени канали като тоалетна, сифони, щрангове и т.н.

Друг често срещан проблем са течовете. Можем с лекота да ги открием и отстраним. Разполагаме с необходимото оборудване.

Имаме самочувствие на отлични ВиК специалисти, а фактът, че клиентите остават винаги доволни от работата ни е най-доброто доказателство за това. Полагаме нужното разбиране към всеки проблем. В готовност сме да реагираме при всякакви ситуации, като ще го направим във възможно най-кратки срокове.

Когато става дума за откриване на течове, прилагаме най-модерни и съвременни подходи, които гарантират добрия краен резултат.

Запушване на канали или на тоалетна е едно доста неприятно и в същото време – доста често случващо се явление. Най-добре е в случай, че се сблъскате с този проблем да се обърнете директно към професионалисти, без да рискувате сами да правите опити да отстраните проблема.

Предлагаме комплексни ремонтни и монтажни дейности в София. Извършваме както сериозни, така и зребни ВиК ремонти по домовете. Занимаваме се с изграждане и ремонт на вътрешни ВиК инсталации, както и с откриване на течове без къртене. Отстраняваме течове и отпушваме канали, в това число – тоалетни и сифони. Можем да съдействаме и при монтаж и демонтаж на ВиК частта от обзавеждане на бани и кухни.

Ежедневно клиенти ни търсят за различни ВиК ремонти и други ВиК дейности. В това число влизат изграждане на инсталации, отпушване на тоалетни и други канали, откриване и отстраняване на течове и подмяна на хоризонтални и вертикални щрангове.

В днешни дни хората обикновено ползват водопроводната инсталация и въобще не се замислят каква необходимост всъщност е тя за тях. Добре е редовно да предприемате технически проверки за състоянието й. Не позволявайте да се стигне до сериозен проблем като запушване, спукана тръба или наводняване на съсед. С помощта на профилактиката може да избегнете това. Ако се нуждаете от демонтаж, монтаж или ВиК ремонт – отново сме на ваше разположение.