Фирмата ни има отлични предложения, когато става дума за изграждане, поддръжка или монтаж на системи за сигурност. Разполагаме с професионален екип, който би могъл да се заеме с разработването на комплексна услуга. Тя включва в себе си всеки компонент от планирането, проектирането и техническото изпълнение. Част от техническото изпълнение са механичните компоненти, софтуерната програма и тяхното управление, а също и поддръжка на време на работа. Ако изберете да ползвате нашите услуги, няма да имате нужда от никаква допълнителна грижа за вашата сигурност.

Проектираме многобройни системи, които инсталираме и поддържаме. Те са конфигурации за контрол на достъпа за асансьори, като са подходящи за административни, офис и бизнес сгради. Подходящи са и за търговски и развлекателни комплекси, жилищни кооперации и учебни заведения. Тази гъвкава форма на управление позволява удобно и лесно задвижване, което се осъществява с помощта на чип, който може да е контактен или безконтактен.

Асансьорът е специална, вътрешносградна зона. Често се регистрират “пробойни“ в сигурността, без значение дали става въпрос за жилищни или пък за обществени сгради. С помощта на контрола на достъп за асансьори този пропуск може да се предотврати, като се осигури оптимален процент сигурност по отношение на функционирането на системата. Тя може да се изгради във всякакви вариации, в зависимост от особеностите на обекта.

Могат да се ползват за бизнес и офис сгради, за училища и жилищни комплекси. Намират широко приложение и при административни и публични институции, болници и въобще – всякакви сгради със специално предназначение.

Нашият екип осъществява изграждане на индивидуално проектиран контрол на асансьори. Извършваме първоначален оглед, на който установяваме от какво точно се нуждаете, за да ви бъде осигурена максимална сигурност. Изграждаме контрол на достъп до асансьори с най-модерните компоненти. Тя предоставя особено висока степен на защита от непозволен пропуск към области със специално предназначение.

Асансьорът би могъл да се превърне в основна ограничителна зона, която да служи за преминаване към пространствата на цялата сграда. Системата за контрол на достъп до асансьор с помощта на чип възпрепятства както на неоторизирани, така и оторизирани лица за пропуск до определени зони в имота, където е приложена. Тя предоставя ограничаване с висока степен на сигурност на риска от посегателство върху имущество, информационни компютърни данни и физическо нападение над обитателите или пребиваващите в сградата. Доверете се на нашите квалифицирани специалисти, за да си осигурите комфорт и максимално спокойствие. Заслужава си да предприемете този ход!