Фирма Шалом е специализирана и разполага с едни от най-добрите специалисти в сферата на ВиК услугите. Предлагаме висококачествени ВиК услуги на територията на София и околността. При нужда не се колебайте да се свържете с нас.

Извършваме експресни водопроводни услуги по домовете, като ще бъдете посетени от най-добрите водопроводчици с доказан опит и умения.

Шалом ВиК разполага с екип от добре обучени, опитни водопроводчици. Те са в състояние да се справят с ВиК ремонти, различни по сложност. Фокусират се върху качествено и същевременно – бързо обслужване, а резултатите са дълготрайни и надеждни. Разполагаме и с авариен екип, който ще се отзове при спешни случаи.

Шалом предлага спешни ВиК услуги в София. Извършваме ВиК изграждане и ВиК ремонти. В това число влизат изграждане, подмяна и ремонт на водопровод и канализация. Ще се отзовем и в случай на ВиК авария. Специалистите ни успешно се занимават с аварийно откриване и с отстраняване на течове от водопровод и канализация. Доверете ни се, ако и във ваш имот има подобен проблем.

При необходимост от ВиК монтажи и ремонти на ВиК оборудване също може да ни се доверите. Ще сме ви полезни при проблем с мивки, батерии и смесители, казанчета, душ кабини, тоалетни, сифони, моноблок. Ще се заемем и с аварийно отпушване на канали, независимо дали става дума за мивки, сифони, тоалетни, шахти.

На ваше разположение сме при нужда от отводняване на помещения. Отводняването на къщи, апартаменти, гаражи, офиси, мазета и всякакви други помещения за нас са предизвикателство, с което се справяме успешно и с лекота.

Предлагаме много широка гама от водопроводни услуги, като всички те са на достъпни цени. Доверете се на дългогодишния ни опит в сферата на ВиК услугите. От нас ще получите водопроводни услуги с високо качество, като ще ги извършим във възможно най-кратък срок. Свържете се с Шалом ВиК при необходимост от ВиК ремонти, монтажи, за отстраняване на ВиК аварии, за отпушване на канали или пък отводняване на различни помещения.

Предоставяме най-добрите услуги, когато става дума за монтаж и демонтаж на мивки, казанчета, смесители, тоалетни и сифони. Специалистите ни с гарантирано качество извършват монтаж на всякаква техника, която работи с вода.

Предлагаме и услуги във връзка с ремонтиране на ВиК обзавеждане. Ремонтираме различни елементи, извършваме и вадене на счупени кранове. Освен ремонт, можем и да подменим водопровод и канализация.

Ако се свържете с нас, максимално бързо ще се отзовем. При първа възможност ще ви посети наш специалист, с който да обсъдите от какви точно ВиК услуги се нуждаете.