Търсите ли начин да направите незабравим романтичен подарък за себе си и своята половинка? Издигане с балон за двама е изживяване, което определено си заслужава. Ваучерите за полет с балон над различни локации в страната са изключително достъпно решение за подарък в наши дни.

В свят, в който всички сме забързани и ежедневните ни служебни, семейни и други ангажименти вземат превес, да прекараш време с любимия си човек се превърна в лукс. Ето защо, когато ви се отдаде подобна възможност да споделите дори и малко свободно време с половинката, си струва да го направите както подобава.

В този ред на мисли, защо да не се издигнете с балон с горещ въздух и да съзрете красотата на родината ни по различен и атрактивен начин?

Романтичен полет с балон за двама – подарете си споделен спомен за цял живот

Полетът с балон за двама е различен и незабравим начин да се извисите в небесната синева и да се насладите на невероятни природни гледки от птичи поглед. Това е един от най-красивите и емоционални моменти, които бихте могли да споделите с най-близкия на сърцето си човек.

Насладете се на природната красота на България, гледайки я отвисоко. Добавете към този романтичен момент по една чаша шампанско, сладък комплимент и цветя, за да бъде изживяването ви наистина неповторимо. Можете да бъдете сигурни, че веднъж опитали сладостта на това изживяване, ще поискате да се понесете в небесната вис отново и отново.

Балоните, в които се осъществяват романтични полети, се движат бавно, използвайки сутрешния или вечерен бриз. Време, в която можете да си кажете “обичам те” по уникален начин. Този момент ще остане дълбоко в съзнанието ви и винаги ще ви кара да си спомняте с умиление за онзи специален миг, прекаран заедно с любимия човек.

Защо Розовата долина е отлична локация за вашия романтичен полет с балон?

Сгушена в полите южно от Стара планина и северно от Сърнена Средна гора се намира Долината на розите. Тази част на България получава названието си в средата на XIX век, свързвайки се с традицията за отглеждане на българска маслодайна роза.

Именно тук можете да полетите над Карловската и Казанлъшка котловина, между речните долини на р. Тунджа и р. Стряма. Необятните зелени поля, широколистни гори и маслодайни масиви, отрупани с цъфнали рози през май, предоставят възможност за осъществяване на красив полет с топловъздушен балон.

Подбалканският регион определено има какво да предложи на любителите на красивите гледки отвисоко. Издигайки се с балон над долината, пред вас ще се открият величествени природни гледки. Тук са събрани всички онези дадености, които са възпяти в литературното творчество на поети като Вазов например.

Безспорно Розовата долина е едно от райските кътчета на България, което заслужава да бъде видяно от птичи поглед. Ето защо, ако сте в търсене на отличната локация, в която да се издигнете с балон с любимия си човек, районът на Карловската и Казанлъшката котловина са сред местата, на които можете да се спрете.