Краят на зимния сезон настъпи и вече дамите спокойно могат да се насочат към пъстрите и приятни цветове, които грабват окото. Сега е моментът да се заложи на екстравагантното и да се насладите на топлите и приятни мигове.

Какво предлага Desigual

Испанската модна марка Desigual представи своите невероятни дамски обувки за сезон пролет/лято 2021г. Те са приятни на визия със закачлив и тонизиращ външен вид за всяка жена. Изборът на дамски обувки е голям, а моделите са различни и грабващи окото.

Интересното при новите модели дамски обувки е, че те имат имат флорални, морски и бохемски принтове в свежи, еклектични и ярки цветове. Чрез тях неспирно ще изглеждате страхотно и ще правите силно впечатление на мъжете. Те имат изкусителна визия и в същото време са достатъчно стилни, за да ги съчетаете към вашия цялостен стайлинг за сезона.

Новата колекция на Desigual се казва „Секс, купон и любов“! Тези аксесоари са насочени към философията, че човек трябва да обича живота и да му се радва на максимум. Пролетта и лятото са идеалните сезони за един неспирен купон, където дами вие можете да изпъкнете с вашите елегантни и привлекателни обувки.

Моделите на Desigual

В колекцията на Desigual освен дамски обувки присъстват и най-различни видове чанти, рокли и други подобни аксесоари, с които да изглеждате по най-добрият възможен начин. Моделите са направени така, че да се съобразени с вашата цялостна визия, която включва дори прическата ви. Всеки един дребен детайл по аксесоарите е от значение за да може да сте в пълна хармония със заобикалящата ви среда. Различните форми на цветя придават на дамите една специфична и загадъчна визия.

Добре е дамите да изградят своя външен вид като започнат от краката. Дамските обувки слагат началото и края на перфектната женска визия, която има за цел да събере всички погледи на околните.

Така, че дами възползвайте се от приятните модели и се отдайте на приятните забавления.