През новия сезон дамите се радват на изключително разнообразен асортимент от обувки. Изборът е толкова голям, че дори и най-взискателната сред вас ще успее да намери това, което търси. Ако не сте свикнали да ходите с високи токчета, може да избирате сред невероятно разнообразие от модели на платформа или ниски обувки, например класическите балерини. Разбира се, винаги можете да заложите и на нестандартни обувки – например такива, които са решени в необичаен и ярък цвят или обувки с контрастен принт.  Но да обърнем внимание на най-впечатляващите модели от новите колекции.

Обувки със заострен връх

Обувки със заострен връх все още са много актуални. Срещат се в разнообразие от цветове, затова лесно ще се ориентирате и ще откриете чифта, който най-добре подхожда на вашия гардероб. Заострения връх изглежда много елегантно, особено, когато е съчетан с панталони или дълги рокли и поли.

Обувки с квадратен ток

През новия сезон обувките с квадратен ток са достойна конкуренция на заострените модели. Модните колекции показаха редица примери, които впечатляват с интересна пета и декорации. Ако искате да сте в крак с модата, непременно трябва да имате един такъв чифт на разположение.

Класическите „лодки“

Трудно е да си представим модел, по-устойчив на модните тенденции от класическите „лодки“. За да добавят по-голямо очарование и оригиналност, дизайнерите предлагат невероятно красиви модели в ярки цветове, щампи и текстури.

Балерини

Този модел обувки вече здраво „се вкорени“ в гардероба на всяко момиче и се превърна в символ на женственост, комфорт и удобство. Заслужава да се отбележи, че тази година моделите са още по-романтични и със сигурност ще допаднат на всяка дама.

Обувки с ластик или връзки

Обувките в гръцки стил, при които връзката служи повече като декоративен елемент и фокусира вниманието към върху глезена, този сезон са на голяма почит. Моделите, украсени с дантела изглеждат много оригинални и стилни и могат да допълнят по перфектен начин официалното или ежедневното облекло. Те са универсално решение както за всеки ден, така и за по-специални случаи.