Понякога не е лесно да изберем правилния аксесоар, особено ако не е за нас самите. В случай, че сте решили да купувате такъв, ще ви дадем ценни насоки при избора.

Всеки модел мъжки часовник от Timer.bg заслужава специално отношение, но преценката трябва да бъде съобразена със следните аспекти:

Стил и навици

Стилът на мъжа е определящ. Вие решете дали говорим за бизнес натура, винаги решена да изглежда строго официално, вдъхваща респект в работните среди. Или може би става въпрос за безгрижния мачо, който обича новостите и винаги залага на удобството. И в двата случая има с какво да ги изненадате.

Първият вариант на практика е подходящ за всеки. Класическите часовници не се нуждаят от много представяне. По-едър циферблат, изчистени линии, кожа и тъмни цветове. Те са подходящи за мъже, които не свалят костюма, но също така обичат да се подвизават и с дънки.

Това обикновено са сериозни и динамични личности, които без страх можем да наречем работохолици. Постигнали дадената цел, веднага отправят поглед към следващата. Класическият часовник винаги ще им бъде любим. Дори нещо повече, той е абсолютно задължителен аксесоар за подобна визия.

Нека разгледаме вторите. Можете ли да ги квалифицирате като свободни птици? Те вечно се реят в небесата. Вършат необходимото, но предпочитат да се забавляват. Никога не знаят, къде ще ги завари следващия ден. Не мислят много от практичната страна на нещата, но затова пък винаги е весело покрай подобни личности.

Ако ще купувате часовник за тези безгрижни души, заложете на модерното. Тук може да си поиграете с цветовете. Колкото повече функции имат, толкова по-добре. Удачен избор са смарт часовниците. Не трябва да подминаваме и подсилените джаджи, които издържат не само на груба употреба, но и на по-екстремни преживявания. С това, разбира се, не се изчерпват всички варианти. Но изброеното ни показва колко важен е стилът и характерът на мъжа.

Един часовник никога не е достатъчен. Стремежът към стилна визията си заслужава усилието. Разнообразието показва специално отношение към детайлите, което в никакъв случай не може да бъде лошо качество.

Гравирането е класически финал. Дори и без повод е добре да засвидетелствате внимание и чувства. Споменът ще бъде незабравим и за двете страни. А впоследствие може да признаете как сте попаднали да уникалното бижу.

Не напразно timer.bg разполага с толкова много почитатели. Гаранция за качество, цени, които се вместват във всеки бюджет и специални предложения.

Пазаруването на часовници никога не е било толкова сигурно и лесно. Възползвайте се!