Все повече почитатели на хазартната индустрия търсят най-добрите възможни условия за забавление, с които евентуално да пропуснат или значително да редуцират банковите такси за тегления и депозити.

 Разбира се, подобни опции се постигат доста трудно и обикновено наблюдаваме сериозни преговори между един букмейкър и определена банка. Добрата новина е, че някои букмейкъри откриват много по-добра стратегия и от самото начало отварят вратите си за онези играчи, които все още не са добре запознати с електронното банкиране или просто не желаят да се обвързват по този начин.

Точно тук се ражда една иновативна и интересна идея на букмейкъра ефбет. Вместо да се използва електронно банкиране, всеки играч може да използва касите и терминалите на някои от най-известните институции в България. По този начин всичко се случва без такси, без чакане за обработка на поръчката и други странични подробности. Идеята практически предоставя огромна свобода на играчите, а самата система е моментална.

Ето няколко алтернативни решения. Започваме с касите на Easy Pay. Всеки играч може да се разходи до един от 1600-те пункта в цялата страна, съответно да генерира код от сайта и след това с него и съответната сума да се захрани сметката на профила. Отразяването на тази транзакция става моментално.

Тегленето на печалби също става възможно, единствено е необходимо потвърждение на посочената електронна поща, че сумата може да бъде изтеглена по всяко време. Операцията се повтаря и отново зависи от играча в кой точно пункт смята да вземе своята печалба. Разбира се, за по-голяма сигурност играчът ще трябва да предостави документ, с който да докаже, че сметката е негова.

Така поставените условия гарантират, че всичко може да се случи изключително бързо и без такси. Като единственото време, в което може да има чакане, зависи от това дали има други клиенти пред вас на касата. Подобни условия ще открием и в Cashterminal, където всеки играч може самостоятелно с няколко клика да зареди сметката си. Букмейкърът напомня да се пази и касовата бележка, защото тя е гарант за извършен депозит.

Подозираме, че така представената възможност определено ще намери привърженици, а със специалният бонус код 1008 за Ефбет ще има и допълнителни бонуси за играчите. Освен горните две предложения, можем да открием, че и касите на FastPay могат да захранят сметката на всеки потребител.

Тази услуга определено дава независимост на играчите и не ги обвързва по никакъв начин с всички възможни такси за транзакции. Имайки предвид, че въпросните каси се намират почти навсякъде и винаги са централизирани на удобно място, можем спокойно да се възползваме от пълната стойност на печалбата, при това по всяко време.

Разбира се, всеки играч сам може да избере по какъв начин да захранва своята сметка или да тегли печалбите си, едната система по никакъв начин не пречи на другата, важното в този случай е, че това е една добра алтернатива, която значително подобрява времето за обслужване. Всеки терминал предлага и подробно упътване, в случай, че такова е необходимо, макар и в повечето случаи служителите да са достатъчно бързи и нуждата от помощ да не е необходима.