Красотата на природата е повод да преобразим себе си в синхрон със смяната на сезоните

За всяка жена е вдъхновение да разкрива различна страна от себе си, независимо дали това е свързано с даден повод или просто за нова доза настроение в забързаното ежедневие. Динамиката на сезоните диктуват да внесем промяна и във визията си.

Бижутата са инструмент, който умело може да използвате, за да преобразите излъчването си и да отправите послание за стила си.

Може да го постигнете с подходящите дамски сребърни пръстени в колекцията си, които да редувате в зависимост от времето навън. Както облеклото, и те са подвластни на трансформацията, зададена от природата.

Ето как да се насладите на това изживяване, съобразявайки отделните етапи през годината:

Есен

Спокойствието на този сезон внася минорен тон, но пъстрите нюанси предразполагат към повече топлина и колоритни комбинации. Вложете своята креативност, за да не губите надежда и жизненост.

Пръстенът на ръката ви е прелестен, особено ако е украсен с полускъпоценен камък. Нюансите на жълтото, зеленото, оранжевото или червеното са изключително удачни точно сега.

Зима

Не след дълго ще заложите на повече домашен уют, но в делничния график винаги има място за нежност и елегантност. Да не забравяме и празничните моменти, които предстоят.

Пръстените с цирконий са пленителни със своя блясък, напомнящ за снежната картина навън. Може да се доверите и на популярния подход с наслояването на няколко модела, които пасват добре един с друг, с което да изтъкнете и своята индивидуалност.

Пролет

И когато наближи моментът на пробуждането на природата, снабдете се с достатъчно цветни бижута, за да разцъфтите и вие като пролетните растения. Флоралните мотиви и естествените камъни са силно препоръчителни в този период!

Клонки, свежест, листа, цветя – това са все добри попадения през любимия за мнозина сезон. Подгответе си и поне един накит с цитрин, който ще ви преведе от пролетта към дългите горещи дни и ярките жълти слънчеви лъчи.

Лято

В този отрязък от 12-те месеца всяка представителка на нежния пол се чувства като богиня, която може да си позволи повече волности по отношение на визията.

Не пропускайте да обърнете внимание на морските вълни и подобните им форми, на бохо дизайна, на сините и сребристи бляскави тонове.

Най-женствената дреха е роклята и тя чудесно се съчетава с пищните украшения, не само по ръцете ви, но и около врата, като не подценявате и обеците с техните разнообразни и причудливи изработки.