Световното първенство по футбол в Катар е в разгара си, а най-запалените фенове не пропускат и възможността да заложат за успеха на любимите си отбори и играчи. Особено популярни по време на Мондиала са залозите на живо в Палмс Бет. Те са достъпни само за регистрирани потребители, затова е важно първо да преминете процедурите по регистрация и верификация в Палмс Бет, а това е възможно само ако имате навършени 18 години.

Най-интересните параметри, по които може да залагате в Палмс Бет, докато тече Мондиалът в Катар

22-рото Световно първенство се провежда от 21 ноември до 18 декември 2022 година. По време на най-престижния международен футболен форум мерят сили 32 отбора, преминали успешно квалификациите.

Двубоите от програмата на Мондиала ще имат своите директни излъчвания в платформата на Палмс Бет, като букмейкърът предлага атрактивна възможност за залози на живо. За да сте максимално информирани за прогнозите, които правите, Палмс Бет предоставя подробни статистики за всяка среща от Световното първенство, както и за играчите и треньорите на противниковите отбори.

Футболните фенове, които обичат тръпката на залозите, може да се опитат да познаят победителя или равния резултат, както и точния изход на двубоя.

В платформата на Палмс Бет може да прогнозирате също броя голове в дадена среща от програмата на Мондиала, асистенциите, отсъдените дузпи и др.

Налична е и опция за Cash Out, от която може да се възползвате ако сметнете, че залогът, който сте направили, в крайна сметка няма да се окаже печеливш.

С опцията „Заяви Залог“ Палмс Бет дава възможност на клиентите си да направят още по-провокативни прогнози по време на Световното първенство

Всички регистрирани потребители на Палмс Бет могат да предложат характерни и любопитни параметри за залози преди всеки мач, като условието на букмейкъра е конкретното искане да бъде отправено минимум 1 час преди началото на двубоя.

Важно е да знаете, че дали предложението ви ще бъде одобрено, зависи изцяло от Палмс Бет. Някои от най-интересните предложения в платформата „Заяви Залог“ на Палмс Бет до момента касаят прогнози дали даден играч ще отбележи 2 или повече гола, дали ще се разпише с глава, дали ще изпрати топката в мрежата на противника от наказателен удар или след далечен изстрел извън границите на наказателното поле.

По време на Световното първенство фенове предлагат също залози за брой голове, картони, корнери, тъчове, свободни удари на сметката на даден отбор.

Важно е да подчертаем, че подобни залози е добре да правите единствено за футболисти и тимове, чиято моментна форма и характерен стил на игра познавате отлично.

Спортните залози в Палмс Бет ви дават възможност да изживеете допълнителни емоции по време на Световното първенство. Прогнозирайте успеха на любимите си отбори и футболисти и направете удоволствието от победата още по-голямо!