Безрамковите душ кабини са сред най-популярните решения за собствениците на жилища в наши дни. Безрамковите душ кабини предлагат отлична функционалност. Но първо, какво точно представляват безрамковите?

Безрамковите стъклени душ врати са сред най-стилните и икономични дизайни на врати за ремонт на банята. Те предлагат съвременна привлекателност и безрамков дизайн, който ви дава достатъчно пространство за използване дори в тесни пространства. При безрамковите врати няма обемисти рамки, които да блокират гледката ви или да премахват безрамковия вид, който оказва такова значително въздействие върху банята ви. Има много предимства да имате безрамкова душ врата в банята си. Безрамковите душ врати спестяват пространството, което традиционните душ врати биха заели, като същевременно осигуряват адекватен контрол на водата от вътрешността на душа. Контролът на водата – съществена част от цялостното изживяване в банята! Не се мокрите, преди да излезете от душа.

Те осигуряват отлична функционалност

Модерни и стилни – съвременният облик на вратите е именно причината, поради която собствениците на жилища ги предпочитат в наши дни. Допълнителна работа по почистването – липсата на метал, който да ръждясва, означава, че не се налага да извършвате допълнително почистване на вратите си. Към изборът за душ кабина, е добре да се помисли и за мивка за баня, която да подхожда на дизайна на душа. Това е ключов момент, ако искате банята ви да има симетрия. 

Най-добрите стъклени плъзгащи се врати за душ без рамка за монтаж са:

  • Парни заграждения

Тези конструкции осигуряват защитен слой, използван в домове, предприятия или промишлени обекти. Те съдържат високи нива на влажност, за да потискат развитието на бактерии и други микроорганизми по стените и таваните си, като същевременно ограничават изхода на летливите мъгли, генерирани от врящата вода, използвана при процеси на готвене, като например приготвяне на бульон за супа!

  • Душове без глава

Кой е най-добрият начин да се подготвите за лятото? Душ кабина без рамка, разбира се! Тези душове без глава са не само елегантни и модерни по дизайн, но и позволяват повече пространство около тялото ви, като се грижат да не се показва прекалено много кожа. Така че, ако искате лесно почистване, преди да излезете навън, или се нуждаете от нещо удобно, когато ви дойдат гости, тогава не търсете повече, защото този продукт има всичко, от което всеки се нуждае.

  • Врата в линия и панел на издигане

Ако търсите безрамкови плъзгащи се душ врати, една от най-добрите е Door In-Line And Panel On Rising, защото няма врати или панели, които да блокират някоя част отпред, което означава, че нищо не им пречи, когато се къпят! 90-градусов корпус Те имат изключително широка врата, която ви позволява да влизате и излизате с лекота, без да се притеснявате, че ще се сблъскате с някакви препятствия по пътя си.

  • Френски врати

Когато става въпрос за безрамкова душ кабина, най-добрите са френските врати. Те могат да се използват както за стил, така и за функционалност, тъй като ви осигуряват достъп от две страни, като в същото време задържат водата извън пода или тавана, като оставят гравитацията да си свърши работата по естествен начин.

  • Стационарни панели

Те са чудесни, защото не заемат място в банята ви, но и осигуряват уединение, когато имате най-голяма нужда от него! Тези полубезрамни душ врати се предлагат в два различни стила – един със страни, които се сгъват или спускат, и друг, който е неподвижен на стената ви. Ако търсите най-добрата безрамкова душ кабина за следващия си проект за монтаж, препоръчваме ви да разгледате всички страхотни възможности. С толкова много различни размери, форми и стилове, от които можете да избирате, ние сме уверени, че ще намерите идеалното решение за вашите нужди.