Всеки нов сезон води след себе си дълга поредица от тенденции, стилове и правила, които ние с удоволствие следваме. Не можем да приложим всички от тях на всяка цена, но можем да си изберем няколко любими, които да ни помогнат в създаването на нашия неповторим стил и излъчване.

Що се отнася до аксесоарите, някои от тях бяха и ще си останат актуални. Ако се питате, за какво иде реч, реномиран онлайн магазин за оригинални часовници смело подсказва идеята.

Часовникът е сто процентова класика. Без оглед на марка и модел, всеки един оригинален аксесоар ще защити позициите ви сред модерното общество.

Абсолютен must have за този сезон

Костюм с широк панталон смело загатва за миналогодишни любими модели. Съчетан с подходящо сако, този аутфит гарантирано ще обере овациите. Висока талия и по-къс топ, стилно колие и часовник с гривна на китката – определено ще си спечелите одобрителни погледи.

Комфортът преди всичко

Толкова меки, уютни и удобни, плетените дрехи могат да бъдат едновременно секси и практични. Колкото и да се стремим към красота, никой не иска да плаща цената за сметка на студа.

Говорейки за студеното време, няма как да подминем уникалните макси палта. Толкова удобни и същевременно елегантни, те ни позволяват да развихрим въображението си по отношение на дрехите под тях.

По-тънки материи или смело къси поли, всичко това е позволено благодарение на неотразимите връхни дрехи, прикриващи нужното и осигуряващи топлина и комфорт.

Да се върнем към аксесоарите.

Както споменахме вече, струва си да инвестирате в марков часовник. Освен него, този сезон можем смело да наблегнем на ярките цветове по отношение на дамската чанта. Без значение от размера, колкото по-наситен е нюансът, толкова повече възхищение ще забележите в очите на околните.

Шалчетата са друга вещ, към която редовно трябва да посягате. Изберете контрастен нюанс, подчертаващ любимата ви дреха. В никакъв случай не пропускайте бижутата. Ако избраният от вас часовник има метални елементи, постарайте се да ги съчетаете с подобни такива. Златна верижка със сребърни обеци определено не е най-добрата комбинация, макар че модата напоследък допуска и такива волности.

Големи обеци или масивни колиета? И двете вършат работа, но заедно не се съчетават лесно. Ако не искате да рискувате претрупан вид, изберете само едното.

Най-важното условие за красива визия е да не изневерявате на своя вкус. Следвайте неотлъчно модели и цветове, които са направили своя комплимент спрямо визията ви.

Цената също има значение. Скъпите дрехи и аксесоари имат способността да печелят заслужено внимание.

По отношение на часовниците, нещата са още по-сериозни. Компромисът тук трябва да се елиминира.

Изборът не е труден. Timer.bg може да предложи както евтини, така и по-скъпи варианти, но никога няма да предаде вашето доверие относно качеството на своите продукти.