Купуването на бельо за партньорката ви може да бъде стряскащ процес, ако не сте го правили преди. Има толкова много марки и комплекти бельо, че може да е трудно да се ориентирате откъде да започнете. За мъжете, които са достатъчно смели, за да купят бельо като подарък, това може да бъде изключително важен момент от връзката им.

Бельото е чудесен подарък по всяко време на годината, независимо дали искате нещо сладко и практично, или супер секси, за да разнообразите обстановката в спалнята.

В тази статия сме събрали всички основни съвети за това как да пазарувате бельо за своята съпруга, приятелка или партньорка, така че да направите подаръкът освен изненадващ, а и на място. Ще научите как да откриете стила, кройката и размера на партньорката си, както и какъв вид бельо е най-подходящ за подарък. 

Опознайте нейния стил

Важна част от покупката на бельо за партньорката ви е да разберете какъв е нейният стил, за да сте сигурни, че избирате нещо, в което тя ще се чувства добре и удобно.

Някои жени харесват по-авантюристични стилове, като ярки цветове и по-открито бельо, а други предпочитат по-консервативни или класически варианти. Не забравяйте да изберете нещо по неин вкус, така че тя да се чувства уверена. Не оставяйте в избора ви да ви води само това, с което вие бихте се радвали да я видите облечена.

За да откриете стила на партньорката си, разгледайте вида на бельото, с което разполага в момента. Дали е от дантела, дали е с шарки, в ярки цветове или нещо необичайно.

Кройката на бельото е също толкова важна, колкото и стилът. То трябва да е удобно и да прилепва на правилните места, така че да подчертава силуета на тялото ѝ по забележителен начин.

Изборът на правилната кройка не само ще ѝ помогне да почувства, че познавате добре тялото ѝ, но и че сте положили усилия при избора. Това са малките неща, които ще я накарат да се чувства още по-специална.

Как да изберем правилния размер сутиен?

Размерите на сутиена се състоят от два компонента – размер на чашката и размер на подгръдната част и изглеждат като „12B“ или „16G“.

  • Размер на чашката

Той може да бъде от по-малък размер „А“ до по-голям размер „G“ и показва размера на чашката на сутиена.

Правилното определяне на размера гарантира, че гърдите й няма да излизат от сутиена, ако той е твърде малък, или да стоят твърде свободно и отпуснато в твърде голяма чашка.

  • Измерване на долната част на бюста

Това е дължината на тялото под бюста и се обозначава с цифри, например „8“ или „24“.

Това измерване гарантира, че сутиенът не се врязва в ребрата или не е прекалено хлабав.

За да определите размера на сутиена, погледнете сутиена, който тя носи най-често. Размерът може да се намери на етикета в задната час, търсете цифра с буква.

*Съвет: През различните етапи от живота, жените носят различни размери и модели сутиени. Вижте размера на най-новия сутиен, който тя носи и това ще ви даде точна представа за това какъв размер да търсите.

Как да изберем дамско бельо? Ръководство за мъже - сутиени

Все още се затруднявате?

Ако сте разгледали добре сегашното ѝ бельо и все още не знаете какво да купите, защото стилът ѝ е разнообразен, ето няколко полезни неща, за които да помислите.

Носи ли тя определен комплект бельо през цялото време?

Това може да показва в какво се чувства най-удобно или какво я кара да се чувства най-уверена.

Споменавала ли е кой комплект я кара да се чувства добре или не толкова добре?

Ако се е оплаквала от начина, по който нещо я кара да изглежда или да се чувства, това е добър показател какво да не ѝ купувате!

Спомняте ли си някое специално бельо, което е носила за вас в миналото?

Ако търсите нещо, с което да разнообразите обстановката в спалнята, използвайте това като отправна точка и вземете нещо в подобен стил.

Някои други неща, които можете да направите

  1. Посетете уебсайта на Bul Bel и потърсете бельо в нейния размер, като използвате опцията за филтриране на размера или поискате помощ в магазина.
  2. Направете снимка на сегашното ѝ бельо или го донесете в магазина, за да се определи какъв стил носи в момента.

Не се срамувайте да я попитате

Ако смятате, че партньорката ви няма да има нищо против да я попитате за размерите или размера на бельото ѝ, това е чудесен вариант. Освен това, тя вероятно ще се зарадва на подаръка, който ще й бъде направен!

Можете също така да попитате партньорката си какво би искала – има ли нещо, което липсва в нейния гардероб и което би искала да изберете за нея? Почерпете идеи, но запазете изненадата!