Независимо дали си търсим нова кола, нови дрехи, телевизор или място за ваканция, ние винаги искаме да намерим възможно най-доброто, нали? Е, защо изборът на нов климатик би бил различен?

Лятото и горещините вече са факт! И, както повечето хора, вероятно и вие търсите най-удобният и икономичен начин да охладите дома си. Очевидно, климатикът е чудесно решение, но с толкова много различни марки на пазара, как да разберете какво е най-подходящо за вас?

За да ви помогнем, тук направихме кратък списък с причини, поради които може да искате да помислите за климатик. Ако пък, вече сте взели решение, не пропускайте да посетите Klimatici.bg, където може да откриете голямо разнообразие от висококачествени климатици Mitsubishi Electric и други марки, които ще ви помогнат да постигнете желаната температура в дома или офиса.

Иновацията е стандарт, а не екстра

Всеки продукт, който купуваме в наши дни, обикновено притежава някои стандартни характеристики и допълнителни екстри, които могат да бъдат включени, срещу заплащане. Mitsubishi Electric се гордее с предоставянето на много от „екстрите“, които конкурентите таксуват като стандарт,  за много от техните климатични системи.

Използвайки най-новите иновативни технологии за изграждане на своите продукти от нулата, климатичните модули на Mitsubishi Electric се стремят да осигурят висококачествени, тихи и енергийно ефективни продукти на пазара. От малки сплит системи, иновативни мулти-сплит системи и напълно канализирани климатични системи до широкомащабни търговски климатични системи, Mitsubishi Electric разполагат с гамата, подходяща за всеки бизнес или жилищен имот.

Може да управлявате своя климатик  Mitsubishi Electric отвсякъде

Случвало ли ви се е когато се прибирате от работа или отивате да вземете децата от училище, да си помислите: „Колко хубаво би било вкъщи да е хладно, когато се прибера“? Mitsubishi предоставя възможност за управление на уреда от всяко място, с помощта на вашия смартфон. Интелигентната (и особено полезна, в горещ или студен климат) функция за виртуален контрол на климатика Mitsubishi Electric може да се активира с помощта на вашия смартфон, таблет или онлайн акаунт, като ви дава достъп до вашите системи от всяко място, където имате интернет връзка.

Чрез тази иновативна платформа можете да подготвите къщата си, така че когато се приберете, температурата вътре да бъде приятна. Това е възможност, която мнозина оценяват особено в супер горещ ден или мразовита зимна вечер.

Тихият режим на работа не е вариант, а очаквана характеристика

Няма по-досадно нещо от това да спите или просто да релаксирате на дивана вкъщи, и да чувате звука на тракащия климатик над главата ви. Е, ако инвестирате в климатик Mitsubishi Electric, това вече няма да е проблем.

Климатиците на Mitsubishi Electric са проектирани да работят тихо, осигурявайки комфортна и спокойна среда. Те използват различни технологии и функции за минимизиране на нивата на шум по време на работа. Освен това, много модели използват усъвършенствани изолационни материали и шумоизолиращи технологии за допълнително минимизиране на работния шум. Тези функции помагат да се осигури по-тиха работа в сравнение с някои други марки климатици.

Освен това, Mitsubishi Electric се фокусират върху създаването на продукти, които са функционални и пасват на декора и дизайна на вашия дом или имот, което ги прави по-рационализирани и по-функционални от сплит системите от миналото. В днешно време, е възможно дори изобщо да не забележите климатизацията в даден имот поради тихият режим на работа и опростените инсталации на модула.

Спестете пари от сметките си през цялата година

Енергийната ефективност е от огромно значение за собствениците на имоти. Mitsubishi Electric се фокусират както върху екологичното съзнание, така и върху проактивността, когато става въпрос за климатични модули със сплит системи.

климатик настройване енергоефективен

Новата серия M от Mitsubishi Electric има термопомпи, които осигуряват не само контролирана топлина във вашия дом, но и доста повече спестявания, в сравнение с конвенционалните отоплителни системи. Това се съчетава с водещите в индустрията системи „Econo-cool“ на компанията, за които е доказано, че повишават ефективността на модула с 20%, като позволяват въздушният поток да бъде насочен към потребителите. По този начин, може да се постигне повишаване на зададените температури с 2 градуса без загуба на комфорт.

Персонализирани климатични решения

Mitsubishi Electric предлагат различни видове и модели климатици за вашия дом или офис, за да гарантира, че ще получите правилното решение на подходящата за вас цена. Тези климатични решения включват:

  • Инверторни и хиперинверторни климатици за монтиране на стена,
  • Касетъчни климатици за монтаж на таван,
  • Колонни климатици,
  • Подови климатици.

Както сами забелязвате, изборът никак не е малък, така че няма как да не успеете да изберете перфектният за вашите изисквания.