Ако поради някаква причина сте пропуснали да гледате легендарния кино фестивал във френския град Кан, който се провежда всяка година, не се притеснявайте, ние сме тук, за да осветим с лъч светлина най-добрите попадения на официални рокли сред звездите, които взеха участие в него.

Истински пролетен полъх донесе индийската перла Айшвария, която се появи с изключително красива бледо розова дамска дълга рокля на дизайнера Рими Кхади с тежък воал върху който са нанизани множество миниатюрни цветчета, създаващи общо няколко големи нацъфтели клона.

Русокосата актриса Блейк Лайвли пък беше заложила на класиката Версаче, като стъпи на червения килим с изумително свежа и красива дълга официална рокля с гол крак, сърцевидно деколте с една странична презрамка и дълъг воал. По-късно стана ясно, че същият модел дамски рокли могат да се намерят и в Интернет сайта на фешън бранда, където има още десетки подобни дълги официални рокли online.

Най-новият ангел на Виктория Сикрет Бела Хадид беше облечена с класическа дамска елегантна рокля от червен сатен с дълбоко деколте и също толкова, ако ли не и по-дълбока странична цепка, доволно показваща крака й отгоре до долу. Тя беше наречена от присъстващите жената огън и очевидно има защо!

Посланникът на Лореал Париж Лия Кебеде беше заложила на също толкова екзотична, колкото нея дамска официална рокля в кадифен тъмнозелен цвят. Ръкавите й бяха дълги, а материята отразяваше успешно всички светлини, светкавици и прожектори, които бяха насочени към нея.

Изключително ефектен беше дрескодът на актрисата Линда Еванджелиста, която се беше превъплатила в ролята на златно момиче, носейки върху себе си дълга вечерна рокля, създадена изцяло от мъниста. И не, това не е обикновена рокля, която може да се поръча от повечето официални рокли онлайн, тъй като се носят слухове, че за нейната изработка са били нужни шест месеца и солидна сума пари, така че, да, очевидно тя е уникат!

Легендарната Джулиан Мур пък на свой ред беше сред малцината, които дръзнаха да облекат отново дантелена официална рокля. Този път цветът, на който актрисата се е спряла беше черен, като на моменти се открояваха също така и сиви елементи и декорации.