Електронните устройства са навсякъде около нас и с нас, което всъщност е индикация за технологичния свят, в който живеем. Използваме ги когато сме пеш, с колата, в самолета, а дори и у дома. Какво разнообразие може да предложи онлайн магазин 4sales.bg и защо е водещ технологичен магазин за електронни джаджи в България?

Кои са 4sales.bg

Това е българо-китайска компания, предлагаща технологични джаджи и аксесоари, директен внос от Китай, а качеството е гарантирано. Зад дружеството „ФАНГО – БГ“ ЕООД, което е представител на онлайн магазин 4sales.bg, стои екип от млади и амбициозни хора, обичащи, изучаващи и използващи електронните джаджи. Всекидневно надграждаме знанията си от областта и можем да сме полезни на клиентите си с най-актуална информация. С повече от 12 години на отрасловия пазар натрупахме огромен опит и познания, които ни помагат да предоставим най-актуално и компетентно клиентско обслужване.

Какви нови електронни и технологични джаджи ще откриете при нас

Базата ни от евтини и полезни джаджи към днешна дата е толкова голяма, че в сайта ще откриете устройства за всяка сфера от живота: 

  • функционални шпионски и смарт електроники за подарък, за дома, за офиса, за кухнята, за здравето, външния вид, за забавление, за колата и за каквото още се сетите;
  • ние имаме всичко необходимо за да превърнете дома си в смарт, да зарадвате детето си с красива и съвременна електронна играчка, както и да се забавлявате и придвижвате с електрическа тротинетка, колело или скутер;
  • с нашите електронни джаджи получавате последно поколение функционални и полезни кухненски уреди, прибори за отопление, за създаване на чиста и здравословна среда, за ароматерапия, за почивка на открито и още много други;
  • имаме полезни и интересни технологични устройства както за мъжете, така и за жените, за децата и за възрастните.

Защо ни предпочитат

Онлайн магазинът е единственият източник на оригинална и висококачествена китайска стока в България. Цените ни са изключително достъпни, тъй като имаме добре изградена и оптимизирана система за поддържане на ниски разходи. По този начин, ние не използваме посреднически услуги и зареждаме стоките си директно от вносителя. Зареждаме складовите си наличности, пазаруваме на едро и имаме дългосрочни партньорски отношения. Това ни позволява да се възползваме от максимални отстъпки и да предложим конкурентни и евтини цени, без отражение върху качеството.

Паралелно, осигуряваме минимум 12 месеца гаранция на всяко устройство в сайта, клиентите ни имат пробен период, в който да върнат при желание покупката си или да направят смяна и както вече разбрахте – имате възможност и за безплатна консултация.