Много пълнолетни българи отделят часове, за да проучват букмейкърските сайтове, в търсене на високи коефициенти за спортни залози. В търсенето на добри ставки се впускат както обикновените играчи, така и почитателите на т.нар. арбитражни залози. Ако обаче нямате добър ориентир, то тогава издирването на подходящи стойности, може да отнеме дни, та даже седмици и месеци. Къде и как да намерите най-високите коефициенти, ще научите от тази статия по темата.

Кой сайт за залози дава високи коефициенти за спорт?

 

В момента в България има 6 лицензирани сайта, които предлагат спортни залози. Това са платформите на Ефбет, Бет365, Уинбет, Палмс Бет, Биуин и Сезам. Всички те се конкурират в предложенията за коефициенти, като борбата е ожесточена. Няма да Ви ангажираме с регистрация в конкретен сайт, а ще Ви предложим да прегледате ревютата на упоменатите брандове за залагания в уебсайта на fbet.bg, където ще Ви дадат най-изчерпателна и точна информация.

Вие можете да прочетете детайлните прегледи на легалните букита у нас, за да се запознаете с видовете спортни залози, пазарите, коефициентите, и въобще онова, което Ви интересува. И шестте букмейкъра могат да се похвалят с отлични ставки, но кои са най-високи, ще трябва да откриете Вие, след като посетите горепосочения сайт, който ще бъде ваш първи помощник.

Разбира се, не само коефициентите, трябва да бъдат водещи при избора Ви на букмейкър. Вие трябва да се запознаете с предложените опции за депозит и теглене, както и да хвърлите едно око на поддръжката в онлайн платформите, бонусите, пазарите за спортни залози и др. важни неща.

Как да открием по-високи ставки за залагане на спорт?

 

Ако сте направили преглед на няколко онлайн букмейкъра и сте сравнили ставките за залози, то тогава със сигурност сте решили, къде да залагате на различните видове спортове. В този момент може би си задавате въпроса, как да откриете още по-високи коефициенти. Тук отговорът може да бъде само един, а именно в разнообразните пазари в уебсайтовете. Ако до този момент сте залагали само със знаци 1, Х и 2, сега можете да потърсите и още опции за залог, сред които са точен резултат, двоен шанс, гол / гол, първо полувреме / краен резултат и още много маркети.

Колкото по-сложна за прогнозиране е една опция за залог, толкова по-висок ще бъде коефициента. Естествено, може да Ви бъде трудно да отгатнете колко корнера ще има в мача, както и кой ще бъде голмайстора в двубоя, но ако го направите ще се възползвате от още по-висок коефициент, което отговаря на въпроса ви. В някои онлайн платформи пък се предлагат готови фишове от типа „акумулатори“, при които ако познаете мачовете, коефициентът се удвоява.

Няколко думи в обобщение

 

Сега повече от всякога, букмейкърите са влезли в битка за предлагане на високи коефициенти. Апелът ни към играчите е да обмислят избора си на сайт за залози, преди да пристъпят към залагане. Предложенията не са никак малко, така че няма да се затрудните, стига да държите очите си на четири, ида прецените къде е разумно да залагате. В края искаме да Ви пожелаем късмет при залаганията и дано те да се превърнат в така бленуваните от Вас печалби.